Yazılı Fetva

Evliyim Ama Eski Sevdiğimi Unutamıyorum

54921
23.12.2011

Hocam ben bırını sewıyordum ve o kısıyle ıstemeden de olsa yakınlastım ve sonra bızı ayırdılar ve ben o yakınlasmaları kafamdan atamıyorum. Cok pısmanım ama o kısıyı hala sewıyorum. Hep ıcımde kaldı. Su an ewlıyım ve hala bazen onu dusunuyorum. Yakınlastıgımız anları degıl ama beraber dınledımız sarkıları, gıttımız parkları, bazen de fotografına bakıyorum. Esımı mutlu edıyorum, sewıyorum, saygı duyuyorum, mutluyuz ama o kısı hep aklımda hep. Unutamıyorum, unutmak ıstemıyorum. Ben sımdıkı esımle aıleler ısteyerek ewlendım. Mecbur kaldım. Aılem cok acı cektırdı bana. Ne yapmalıyım hocam? Bazen eskı sevdıgımle konusuyorum aglıyoruz, sonra bıraz rahatladıktan sonra konusmuyoruz aylarca sonra bır daha konusuyoruz msnde. Ben hata yapıyorum bılıyorum ama sevıyorum, unutamıyorum. Ne yapmalıyım? Bana cıkıs yolu gosterın, bı dua ogretın bunun ıcın. Esımın hakkına gırmekten korkuyorum. Benım ıcın dua edın bır bebegım olsun hayırlısı ıle o zaman hayatım degısır dıye dusunuyorum ınsallah. Bana yardım edın, allah rızası ıcın.

Selamünaleyküm.
Bir kere bunu sakın kimseye anlatamayın. Gömün bu çirkinliği. İnsanın ve kuşun görmeyeceği bir derinliğe gömün. İnsanlığın yüz karası bir çirkinliktir bu.
Bunun tek çaresi, şimdi nikâhlı bulunduğunuz eşinizle iyi bir cinsel hayat yaşamanızdadır. Her temizlik döneminizde beş altı defa bir saatten az olmayan ilişki sürece yaşamalısınız. Eşinizi buna bir tür zorlayın.
Dua edin kendinize.

Nureddin Yıldız